O meni

Sem Laura.

Pozdravljen/a na moji spletni strani kjer boš našel/našla vse možne tematike od arhitekture in oblikovanja, do vzgoje in izkušenj iz družinskega življenja.

Vabim te, da pobrskaš med objavami in si prebereš kaj več.

Za začetek pa naj se predstavim:

Moja prva strast že od otroštva sta Arhitektura in oblikovanje. Še ko nisem vedela kaj to sploh je, sem si preurejala sobo, risala načrte v merilu (en kvadratek je 10cm) v matematične zvezke in razstavljala in sestavljala pohištvo v sobi. Kasneje sem hitro ugotovila kam pes taco moli in se vpisala na Fakulteto za arhitekturo Univerze v Ljubljani, kjer sem leta 2016 tudi magistrirala. Obožujem potovanja, za kar sem izkoristila tudi možnost izmenjave in tako pol leta živela in študirala v Pragi.

Moja druga in še bolj pomembna strast pa je družina – navihan Lukec, lepotička Julija, kaskader Lovrenc ter mali kosmati mešanček Ozi.

Ljubiteljsko se ukvarjam z vsem mogočim. Rada si zastavljam osebne projekte, ki jih (pre)večkrat ne dokončam. Pri nekaterih sem bolj, pri drugih manj uspešna.

Spijem ogromne količine kave in občasno prižgem cigaret. Prihajam iz Zasavja, kar se večkrat odraža na moji osebnosti. Običajno sem pretirano kritična (predvsem do svojega dela) in glasna vendar me vedno razveseli priložnost za vneto debato… v kateri seveda pri svojem trmarim do konca.

Ker je kovačeva kobila vedno bosa, je prav naše stanovanje popolnoma kaotično ampak arhitekt za nas nima nikoli časa 🙂

Tale blog je za vse, ki vas zanima kaj se zgodi, ko se v eni osebi združita trmoglava in zaletava punca, zagnana arhitektka, ki obožuje svoje delo in mama predana svoji družini.